Acid Attack + Hyeena! + TBA - Heavy Metal, Rock, Indie - vrijdag 29 november 2024 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 29 november 2024

Acid Attack + Hyeena! + TBA

Heavy Metal, Rock, Indie

Een avond met 3 pittige Goudse bands!

Acid Attack + Hyeena! + TBA
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Minimumleeftijd: 14 jaar

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €1.00

koop tickets

*** Acid Attack ***
[Heavy Metal]

Acid Attack is een Goudse heavy metal band die in 2016 is opgericht. De band is inmiddels een bekende naam in de Goudse muziekscene en staat garant voor een lekkere avond headbangen. De bandleden laten zich inspireren door vele invloeden; van de legendes uit de NWOBHM tot de progbands van nu. De basis voor de nummers zijn drijvende riffs en pakkende melodieën, ondersteund door avontuurlijke baslopen en inventief drumwerk.

Vorig jaar (2023) kwam de eerste EP “Face the Past” uit. De band slaat nu een nieuwe weg in met oud-drummer Kayleigh als zangeres. Zij geeft de band nieuwe energie met haar melodieuze zanglijnen en gevoel voor storytelling. De volgende single staat al op de planning. Dus blijf op de hoogte!

Meer info: https://www.facebook.com/AcidAttackBand 

*** Hyeena! ***
[Rock]

Hyeena! is een modern rock band uit Gouda. De stijlen van alle 5 leden zijn terug te horen in de muziek; funk, classic rock, post-grunge en metal komt allemaal samen in een energieke en heavy sound. In november komt hun eerste EP ‘Engine Failure’ uit, dus als je houd van bands zoals Paramore, the Foo Fighters en the Red Hot Chili Peppers, maak je maar klaar voor een hoop herrie en kom op 29 november de EP release vieren!

Meer info:
https://www.instagram.com/Hyeenaonstage/

*** TBA ***
[???]

Facebook event: https://fb.me/e/CxKadrSGj




StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.