Ulrikes Dream(BE) + The Peterlees - Metalpunk, Punkrock, hardcore, rock&roll - zaterdag 14 juni 2025 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 14 juni 2025

Ulrikes Dream(BE) + The Peterlees

Metalpunk, Punkrock, hardcore, rock&roll

Ulrikes Dream: metalpunk uit Leuven. Support The Peterlees deliver 100% pure fucking energy!

Ulrikes Dream(BE) + The Peterlees
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Minimumleeftijd: 14 jaar

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €1.00

koop tickets

// Ulrikes Dream: metalpunk uit Leuven //

Ulrikes Dream is een punkband uit Leuven die al geruime tijd actief is. De band heeft een rijke geschiedenis die nauw verbonden is met diverse sociale bewegingen in de regio. Ze zijn een groep gedreven wereldverbeteraars met loodzware versterkers. Muzikaal gezien kun je een krachtige mix van snelle belpunk en rauwe metal verwachten, met Nederlandstalige teksten.

Af en toe hoor je invloeden van andere genres, wat te danken is aan hun grindcore-verleden en de andere muzikale projecten van de bandleden. Zanger-gitarist Hans heeft door heel Europa getourd met de skapunkband The Usual Suspects en treedt nu op met zijn elektrowave-project Donder, Hel & Hagel.

Bassist Erik was ooit lid van de Luikse crustband Ortika, en drummer Selle speelde bij de grungeband Secret Lies. De band heeft verschillende releases uitgebracht die niet mogen ontbreken
in de collectie van elke punkliefhebber: luister naar “Van 9 tot 5” (2010), “Anarchie in Leuven” (2017) en “Levend en Luid” (2022) op de gebruikelijke streamingplatforms of koop de fysieke versie bij je lokale DIY-verdeler. Ulrikes Dream staat garant voor harde, strakke shows. Mis ze niet!

https://www.facebook.com/ulrikesdream
https://ulrikesdreamleuven.wordpress.com
https://ulrikesdream.bandcamp.com/

// The Peterlees //

Voor iedereen die vindt dat Samwise de grote held van The Lord of the Rings was. 
Punkrock, hardcore, rock 'n roll..? Kantelen dat pintje en vuistje in de lucht!
The Peterlees geven altijd en overal 100%.. ook tijdens het stucadoren. De band speelde twee jaar op rij op het uitverkochte Manchester Punk Festival en werd kort daarna verwelkomd bij de White Russian Records family.   
Voor fans van: Zeke, Cancer Bats, John Coffey, Eric Clapton (ripperdepipjes), bananendraadjes en Taylor Swift in the early days.
Maak je borst nat voor een bak herrie en een dansende tankstation flubberman. Tot in StudioGonz xxx-jes, The Peterlees."

Facebook event: https://fb.me/e/1Cd41ytYa




StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.