Merry Metal X-Mas + De Zanderling - Gouda bij Kaarslicht Editie - vrijdag 13 december 2024 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 13 december 2024

Merry Metal X-Mas + De Zanderling

Gouda bij Kaarslicht Editie

Speciaal tijdens Gouda bij Kaarslicht komt Merry Metal X-Mas naar je toe! Verwacht jouw favoriete kerstliedjes compleet vernacheld door zware gitaren, grunts en blast beats. Ook voor het voorprogramma krijg je iets magisch en onvergetelijks: Zandkunst van de Zanderling!

Merry Metal X-Mas + De Zanderling
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Minimumleeftijd: 14 jaar

Tickets Niet-leden: €12.00
Tickets Niet-leden VVK: €10.00

Tickets Leden: €10.00
Tickets Leden VVK: €8.00

koop tickets

Speciaal tijdens Gouda bij Kaarslicht komt Merry Metal X-Mas naar je toe! December zal nooit meer hetzelfde zijn. Voor alle liefhebbers van metal en punk, of wie gewoon eens op een andere manier kerst wil beleven. Verwacht jouw favoriete kerstliedjes compleet vernacheld door zware gitaren, grunts en blast beats. Van Joy to the World tot All I Want for Christmas is You… alles komt langs, met ook een achtergrondkoor. Kerstmutsen in de mosh pit, dronken kerstmannen, geschokte schoonmoeders… hier beleef je kerst als nergens anders! Hard, bruut en over-de-top!

Ook voor het voorprogramma krijg je iets magisch en onvergetelijks: Zandkunst zoals de Zanderling die brengt, is een vrij nieuwe kunstvorm. Door zand te strooien op een lichtbak en vervolgens met zijn vingers te tekenen, creëert hij tekeningen die in elkaar overvloeien. Dit wordt gefilmd en geprojecteerd op een groot scherm. Speciaal vanavond voert de Zanderling zijn kerstact uit genaamd Christmas S(and) Metal. Laat je in vervoering brengen door zijn live zandschilderingen, vlak voordat de eerste gitaarnoten vallen.

En wil je, om geheel in stemming te raken, van tevoren naar Gouda bij Kaarslicht? Het hoogtepunt van deze dag is tussen 19.00 en 20.00 uur, de ceremonie bij de boom bij het stadhuis. De openbare verlichting is uit en het historische stadhuis, huizen en winkels rondom het marktplein zijn dan verlicht door duizenden Gouda kaarsen. Daarna heb je voldoende tijd om in 10 minuutjes naar StudioGonz te wandelen.

https://goudabijkaarslicht.nl/

Facebook event: https://fb.me/e/2gCfFygks




Merry Metal X-Mas is coming to town!



Christmass (S)and Metal






StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.