The Crimson Ritual - A Night with The Bangers - zaterdag 26 oktober 2024 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 26 oktober 2024

The Crimson Ritual

A Night with The Bangers

Creepy Halloween Covers. The Bangers zijn hier om je mee te sleuren in een avond vol rock, vuur, en de vage grens tussen genot en waanzin.

The Crimson Ritual
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Minimumleeftijd: 14 jaar

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €1.00

koop tickets

Er gaat een fluistering rond in de straten van Gouda, maar alleen wanneer de nacht zwaar wordt en het maanlicht spiedend naar beneden kijkt. Het vertelt over die ene nacht waarin vergeten beats uit de schaduwen kruipen, melodieën die te heet, te rauw, en te verdomd smerig zijn om echt te sterven. Die nacht komt eraan, en hij daalt neer op de rode vloeren van StudioGonz.

In dat monument van rebellie, waar de rode bar je aankijkt als een duivelse grijns, hangt de lucht vol spanning. En het podium? Dat ligt daar stil, wachtend. Wachtend op de Bangers.

Deze jongens... Ze zijn geen doorsnee coverband. Nee, dit is een stel ongeregeld dat opgroeide met de soundtrack van de vroege zeroes - nummers die te heet, te direct, en te vulgair waren om in de vergetelheid te raken. Vanavond brengen ze een set die gevaarlijk, ondeugend en vooral zonder excuses is. Riffs die je het gevoel geven alsof je "on fire" bent, en ritmes die je aanmoedigen om je grenzen op te zoeken. “I wanna take you to a gay bar,” schreeuwt de zanger misschien wel, terwijl zijn knipoog even scherp is als het gitaargeluid.

Er gaan geruchten dat ze voor deze Halloween wat nummers hebben opgerakeld uit de diepste krochten van de hel. Klokken die luiden in de verte, zoete dromen die in nachtmerries veranderen, en de duivel die jouw ziel niet vraagt - nee, hij neemt 'm, met een grijns op z’n gezicht. Maar deze nacht is meer dan alleen duisternis. Er is een vuur dat brandt, iets dat je zal voelen wanneer je iemand in de ogen kijkt, precies op het moment dat de bas door je aderen pompt en je jezelf afvraagt: “Are you gonna be my girl?”

En de Bangers? Ze houden zich niet in. Hun frontman, uitbundig, flamboyant, en net zo'n diva als elke rockgod die de moeite waard is, zal het podium veroveren alsof het van hem is. Hij weet hoe hij je naar zich toe moet trekken, je te laten smelten in de beat, of je nu “overloaded” raakt door de verleiding of weg wordt geblazen door de rauwe energie van de nacht.

Dit is niet zomaar een Halloweenfeest. Dit is The Crimson Ritual. Een nacht waar de muziek luid is, de drankjes sterker zijn dan je remmingen, en de enige regel is: stop niet. De Bangers zijn hier om je mee te sleuren in een avond vol rock, vuur, en de vage grens tussen genot en waanzin. Bereid je voor om jezelf te verliezen in de zoete, kleverige chaos... en misschien, héél misschien, wil je nooit meer dat de nacht eindigt.

Welkom bij The Crimson Ritual. Heb jij het lef om terug te komen?

Facebook event: https://fb.me/e/7ome2CEHD




StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.